STARTSIDAN EVENT RESOR TJÄNSTER KONTAKT
Logga in:
In english
> Welcome to OH Production Sweden AB
 

Våra tjänster

 
 

Om oss
Vi är specialister på att hitta unika lösningar och vår flexibilitet tillåter oss att genomföra uppdrag med helhetsansvar för hela projektet eller särskilda delar av ett projekt.

Olle Hellström med personal har sedan 1987 genomfört en rad olika evenemang och produktioner. Våra kunder finns från offentlig sektor till små och stora företag. Vår specialitet är projektledning, projektbudgetering, organisatoriska struktureringar och säljtävlingar.

Events
Sedan 1987 har OH Production genomfört ett stort antal evenemang och produktioner av olika slag. Vi skapar, planerar och genomför allt från exklusiva aktiviteter med ett färre antal deltagare, till stora utställningar och festivaler.
Vi har ett unikt kontaktnät inom alla branscher som ger oss möjlighet att genomföra alla typer av projekt. Detta i sin tur gör det möjligt för oss att möta våra kunders speciella behov. Vi använder resurser som särskilt baseras på behoven för varje aktivitet. Detta gör det möjligt för oss att hålla en hög kvalitet samt vara kostnadseffektiva.

Resor
OH Production har många års erfarenhet av skräddarsydd resa.
Vi är specialiserade på att finna det unika för varje grupp och dess destination, med andra ord inga charterresor! När kunden har beslutat destinationen, kommer vi att se till att lösa all logistik gällande resan och aktiviteterna på plats!

Vi har erfarenhet inom följande destinationer: Sverige, Argentina, Belgien, Dubai, England, Frankrike, Hong Kong, Island, Irland, Japan, Las Vegas, New York, Mexiko, Miami, Spanien, Singapore, Sydafrika med flera…

collage of pictures from events

Sales contest
Vi kan hjälpa dig att hitta målen och designa din tävling. Du kanske vill få nya kunder, öka orderingången, bryta sig ur en svacka, hitta nya marknader. En säljtävling ökar försäljningen och genererar mer vinst. Vi kan hjälpa dig att ta reda på vad ditt team vill. Resor, evenemang, gåvor, presentkort, det finns alla möjligheter. Vi har erfarenhet med team, individ- och temabaserade säljtävlingar. www.salescontent.se

   
 
 
 
 

Startsidan  |  Event  |  Resor  |  Tjänster  |  Kontakta oss
Copyright (c) 2024 OH Production Sweden AB. All rights reserved.